PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Mężczyzna 22 letni szuka pracy. PILNE !

Poradnik, własna działalność, czarna lista, biała lista, WRS, konto w banku, NIN - National Insurance National Insurance Number, po pracy, zakwaterowanie, poszukiwanieie pracy

Mężczyzna 22 letni szuka pracy. PILNE !

Postprzez luber0 29 grudnia 2009, 11:53

Mam na imię Łukasz, mam 22 lata, z Lublina, wykształcenie wyższe (licencjat z administracji), jestem zdecydowany, nic mnie nie trzyma w Polsce, mogę pracować w róźnych miejscach bez powrotu do domu, bez powrotu na święta, bardzo dobre zdrowie, bez nałogów, uczciwy, niekarany, solidny, podejmę każdą pracę zagranicą (kraj nie gra roli), na krótki jak i dłuższy okres (najlepiej jak najdłuższy), najlepiej z zakwaterowaniem bądź pomoc z znalezieniu. Nie boję się ciężkiej pracy (pracowałem pół roku na budowie -Gdańsk, Gdynia, stolarnia - Warszawa, krótki okres w Niemczech oraz różne prace w Lublinie). Szybko się uczę i wykorzystuje swoją wiedzę. Prawo jazdy kat.B, bardzo dobra obsługa komputera, j.angielski dobry w mowie i piśmie, na prośbę mogę wysłać swoje CV. Odpowiem na każdą poważną ofertę zatrudnienia (produkcja, szklarnia, hotelarstwo, zbiory, opieka, dosłownie wszystko z czym dam sobię radę). Proszę wziąć pod uwagę to, że jestem gotowy do wyjazdu nawet jutro, jestem w pełni gotowy i deklaruję, że jeżeli się dogadamy to na pewno dotrzymam słowa i podejmę się pracy. Kontakt (505718674) - całą dobę bądź mail kanio0@wp.pl. Z góry dziękuję. Pilne !
luber0

Powrót do Anglia