| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
Pisanie Artykułów
Pisanie ArtykułówPoszukuję jednej lub dwóch osób do pisania artykułów tematycznych. Artykuł to 1000znaków ze spacjami( w Wordzie można łatwo sprawdzić) oraz temat. Wymagane minimum to 20artykułów na dzień. Nie wymagam doświadczenia, artykuły pisze się bardzo łatwo.Tematy są bardzo łatwe. Wystarczy pisać poprawnie językowo, ortograficznie oraz nie kopiować. Cena za 1artykuł wynosi między 50-70gr. Cena nie jest zła, gdyż artykuły piszę się bardzo szybko, i stawka na godzinę wychodzi bardzo atrakcyjna.Wypłaty przelewem co jakieś dwa tygodnie. Wszystko zależy od tematu oraz tempa i jakości pisania. Proszę przedstawiać swoje oferty.
Re: Pisanie ArtykułówJestem zainteresowany
m_patryk@wp.pl
Re: Pisanie ArtykułówMam kilka pytań: jakie to są artykuły? Jaka wielkość ich? Prosze o odp agnies81@op.pl
Re: Pisanie ArtykułówWitam, jestem zainteresowana, prosze o kontakt, agnes81@op.pl
Re: Pisanie ArtykułówWitam, jestem zainteresowana. Poproszę o bliższe informacje: zuza76@o2.pl
Pozdrawiam
Re: Pisanie ArtykułówWitam.
Chętnie podejmę się pisania artykułów, jeżeli nadal istnieje taka możliwość. Proszę o informacje na mój mail cytrynka23@o2.pl
Re: Pisanie ArtykułówJestem zainteresowana podjęciem pracy!
Mój email : sppike@buziaczek.pl lub blueberry4@o2.pl gg : 7956557 Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.