Magda, która wszystkiemu da rade.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inteligentna, proszę o kontakt pod megi3000@o2.pl
| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHRe: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHMagda, która wszystkiemu da rade.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inteligentna, proszę o kontakt pod megi3000@o2.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHJestem zainteresowany, jezeli to jeszcze aktualne proszę o więcej informacji na adres: nowa_praca@interia.eu
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHJeśli ta oferta pracy byłaby nadal aktualna, to uprzejmie proszę o kontakt olenkas03@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHByłbym zainteresowany, pod warunkiem, że to wciąż aktualne ... nxs@vp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHChciałabym, aby ocenił ktoś mój styl pisania. Od dziecka było to moją pasją. Jeżeli oferta nadal jest aktualna, proszę o kontakt. scbdoo4@gmail.com Z góry dziękuję.
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHWitam uprzejmie. Bardzo zaciekawiła mnie powyższa oferta. Coś podpowiada mi, że mogę się Państwu przydać. Mam szerokie zainteresowania, gółwnie: motoryzacja, sport, książki, kuchnia, muzyka i podróże. Z wykształcenia jestem technikiem żywienia, kucharzem małej gastronomi i technikiem BHP. Pracuje jako kucharz od pięciu lat. Moje szczególne pasje (które mogę przecież szeroko zredagować w najlepiej dowcipny sposób) to tenis, podróże motocyklowe, zawód kucharza i popularne powieści w zdecydowanej większości amerykańskich autorów leżących już w grobach.
e-mail: kochpoeta@gazeta.pl pozdrawiam
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHJestem zainteresowana propozycja pracy. Proszę o kontakt- zosiakotkiewicz@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHjestem zainteresowana. proszę o więcej informacji miya1@o2.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHWitam bardzo serdecznie.Jestem zainteresowana tą pracą. Jestem nauczycielem polonistą, od 9 lat pracuję w szkole,uczę języka polskiego i sztuki. Mam do czynienia z młodzieżą gimnazjalną.Dlatego tez miałabym czym pisac, osobiście preferuję reportaże, sprawozdania i felietony, notatki prasowe równiez wchodzą w grę. Prosze o szybki kontakt.Moge zacząc juz dziś. Pozdrawiam