| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHRe: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHZ wykształcenia jestem nauczycielem polonistą. Od 9 lat pracuję w szkole, uczę języka polskiego i sztuki. Jeżeli oferta jest jeszcze aktualna proszę o szybki kontakt:zaneta.majchrzak1@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHWitam jestem zainteresowana, proszę o kontakt gosia_66@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHWitam, jestem Absolwentką Wyższej Szkoły Humanistycznej. Specjalizacji Dziennikarstwo i Public Relations. Jestem zainteresowana ofertą pracy. Czekam na info , mój mail to: paulina.malecka87@gmail.com
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHRównież jestem zainteresowana ofertą. Mój e-mail: mirelka@autograf.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHWitam,
posiadam kilka zleceń, które polegają na pisaniu artykułów na różne tematy. Od razu zaznaczam, że cenię sobie unikatowość i chęć do pracy. Nie kupuje kota w worku. W chwili obecnej potrzebuje kilkadziesiąt tematów na temat sztuki, teatru, malarstwa (długość 1,2 k znaków). Zapraszam do kontaktu wszystkich, którzy chcą trochę dorobić. Na początek będę potrzebował próbki teksty, który będzie przeze mnie narzucony. Możliwa stała współpraca/podpisania umowy-zlecenie. Jeśli jesteś osobą, która spełnia powyższe warunki napisz do mnie ofertę cenową a na pewno się dogadamy. frodo7777@o2.pl M.
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHJestem zainteresowana tym zajęciem. Pisałam już takie artykuły, na różne tematy. Mój e-mail to monika_wazka@o2.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHZainteresowanych pracą proszę o kontakt
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHwitam.
jeżeli ogłoszenie jest aktualne, to proszę o więcej informacji: marekk_74@o2.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHWitam,
Jeżeli niniejsze ogłoszenie jest aktualne proszę o więcej informacji na: tkaczyk.asia@gmail.com. Mam już doświadczenie w pisaniu artykułów o różnej tematyce. Dotychczas było to moje etatowe zajęcie, natomiast w związku z urodzeniem dziecka, pracy tej chce nadać charakter dorywczy.
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW TEMATYCZNYCHPoszukuję osoby, która napisze ciekawe artykuły nt. gór. Mogą to być teksty pisane w formie wspomnień z wypraw będące jednocześnie poradnikiem, gdzie przenocować, gdzie zjeść itp., mogą to być typowe poradniki, opisy ścieżek dla turystów, wyprawy zagraniczne itp.
Zainteresowanych proszę na gg: 4143945