| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZERe: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam, jestem zainteresowana pracą, mój mail: kaska_21@tlen.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam...
Jestem zainteresowany. Proszę o szczegóły w sprawie tego ogłoszenia. Dysponuję odpowiednimi możliwościami pisarskim względem tematyczności, różnorodności stylu i elastyczności narracyjnej. Proszę o kontakt na adres: pisarz-ferdo@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEjestem zainteresowany, emarkowsky@gmail.com
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam!
Jestem zainteresowana Pańską ofertą pracy. Proszę o kontakt: mowietocomysle@gmail.com
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam, jestem zainteresowana Pana ofertą. Mój e-mail : jasinkenss@poczta.fm
pozdrawiam.
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam:)
Jestem zainteresowany ofertą pracy, myślę że powinienem bez większego problemu radzić sobie z pisaniem takich artykułów. Czekam na odpowiedz, moj mail: Balti390@Gmail.com pozdrawiam:)
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam,
chętnie dowiem się więcej, o ile oferta jest jeszcze aktualna. Mój mail: nowozynska@gmail.com