| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZERe: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEProszę o kontakt wowu84@o2.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEwitam, proszę o więcej informacji na paulina.jagnicka@gmail.com pozdrawiam
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam.jeżeli oferta jest nadal aktualna proszę o kontakt frankiemccourt69@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEjestem zainteresowana tą pracą. Jestem nauczycielem polonistą. W szkole pracuję 9 lat, ucze języka polskiego i sztuki. Pracuje z młodzieża gimnazajlna, takze miałabym o czym pisać. Osobiście preferuję reportaże i felietony.Pozdrawiam i prosze o szybki kontakt: zaneta.majchrzak1@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam,
Jestem studentką drugiego roku prawa na Uniwersytecie Śląskim, pracowałam rok w sądzie i przez kilka miesięcy w telemarketingu. Jestem osoba, która lubi pisać (pisze własne wiersze w mojej oryginalnej treści i formie). Jestem humanistką. Bardzo interesowała by mnie ta forma pracy bowiem studenci prawa maja dużo nauki i ta forma w zupełności spełnia moje wymagania.Jest odpowiednia dla bowiem łączy moje pasje i jest jednym słowem wygodna. Bardzo bym chciała aby ta oferta była nadal aktualna. Mój adres e mail: skalska.natalia@gmail.com serdecznie pozdrawiam i czekam na odzew.
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEJestem zainteresowana ofertą. Mój e-mail: mirelka@autograf.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam Serdecznie
Jeżeli oferta jest nadal aktualna poproszę o kontakt i szczegóły Ostatnio edytowano 11 kwietnia 2010, 14:53 przez coalaran, łącznie edytowano 1 raz
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam,
posiadam kilka zleceń, które polegają na pisaniu artykułów na różne tematy. Od razu zaznaczam, że cenię sobie unikatowość i chęć do pracy. Nie kupuje kota w worku. W chwili obecnej potrzebuje kilkadziesiąt tematów na temat sztuki, teatru, malarstwa (długość 1,2 k znaków). Zapraszam do kontaktu wszystkich, którzy chcą trochę dorobić. Na początek będę potrzebował próbki teksty, który będzie przeze mnie narzucony. Możliwa stała współpraca/podpisania umowy-zlecenie. Jeśli jesteś osobą, która spełnia powyższe warunki napisz do mnie ofertę cenową a na pewno się dogadamy. frodo7777@o2.pl M.
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEJestem zainteresowany współpracą odezwałem się na podany e-mail
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam, jeśli oferta jest nadal aktualna to jestem zainteresowana. Pisałam już kiedyś tzn latem artykuły do stron internetowych. Oto mój e-mail gdyby pan był zainteresowany współpracą. wasinska.monika@gmail.com