| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZERe: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam jestem zainteresowana pisaniem artykułów, posiadam ogromne doświadczenie ponieważ zajmuje się pisaniem artykułów i precli od bardzo dawna, mam dużo wolnego czasu dlatego gwarantuje dyspozycyjność i terminowość proszę o kontakt mailowy ania2202@buziaczek.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam, mam szerokie doświadczenie w pisaniu artykułów. Moje artykuły są unikalne i bogate merytorycznie. Jestem w stanie w ciągu tygodnia napisać od 25 do 40 artykułów 2000 znaków jak w ogłoszeniu. Jestem uczciwy i dyspozycyjny. Mam również nadzieję, na długą współpracę.
Pozostawiam także nr tel. i gadu dla potrzeb lepszej komunikacji GG: 6673787 Tel: 605165205 Pozdrawiam.
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEOprócz telefonu i gg podaje także:
tomek-slupecki@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam! Ja również posiadam spore doświadczenie w pisaniu artykułów o różnorodnej tematyce. Jestem osobą kompetentną, rzetelną, uczciwą i dyspozycyjną, co sprawia, iż pańska oferta jest dla mnie atrakcyjna. Pozdrawiam i liczę na Pańską odpowiedź. Pozostawiam mój e - mail : tosmen4@wp.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam.
Jestem bardzo zainteresowany ogłoszeniem dotyczącym pisania artykułów. Obecnie jestem studentem drugiego roku kultury Japonii na PJWSTK. Mam doświadczenie w pisaniu esei oraz recenzji, zarówno długich jak i krótkich (2,5 k znaków). Cechuje mnie sumienność, pracowitość, rzetelność. Staram się rozwijać temat i przedstawić go z jak najciekawszej strony. Cenie sobię jasność przekazu, ciekawą formę, oryginalny styl, jednakże nigdy kosztem jakości tekstu. Chętnie udostępnie próbki swoich recenzji. Mail - mariuszjakowienko@o2.pl. Pozdrawiam, Mariusz Jakowienko.
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam
Jestem zainteresowana ofertą, mam już doświadczenie w pisaniu tego typu tekstów. GG: 18599823 anka1705@onet.eu Pozdrawiam Ania
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam,
Mam doświadczenie w pisaniu artykułów o różnej tematyce. Proszę o kontakt tkaczyk.asia@gmail.com
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam serdecznie
Chciałbym się nieco więcej dowiedzieć o pisaniu artykułów ,gdyż jestem zainteresowany taką formą pracy. Przykładowo:Na jakie tematy będą pisane artykuły? Z poważaniem - Janek
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam
jestem zainteresowana proszę o wiadomośc na maila duza-kasa79@o2.pl