witam,
jestem zainteresowaną ofertą,
proszę o kontakt na
barmic12@gmail.com
Pozdrawiam
| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZERe: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam,
jestem zainteresowana ofertą. Posiadam duże doświadczenie w pisaniu artykułów oraz posiadam sporo wolnego czasu. Jestem terminowa. Proszę o kontakt na e-mail: nomadic22@o2.pl Pozdrawiam
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam,
Jestem bardzo zainteresowana Pańskim ogłoszeniem. Mam nadzieję, że jest ono nadal aktualne. Obecnie zajmuję się pisaniem tekstów (tematyka finansowa), ale bardzo chętnie podejmę się każdego wyzwania. Teksty są zawsze na czas, nigdy kopiowane, a zawsze unikatowe. :) Gwarantuję zadowolenie ze współpracy. Czekam na odpowiedź karolina_nowak89@wp.pl Serdecznie pozdrawiam
jestem zainteresowana Pańskim ogłoszeniem, proszę o kontakt na maila: kasiasikora5@gmail.com Pozdrawiam serdecznie, K.Sikora
przez przypadek natknęłam się na Pana ogłoszenie i nie wiem, czy jest jeszcze aktualne. Jeżeli jest Pan zainteresowany podjęciem ze mną współpracy w zakresie wszelkiego pisania artykułów wartościowych merytorycznie i tych "gorszych" jakościowo to proszę o kontakt:kociane1@interia.pl Bardziej kładę nacisk na pisanie jakościowe niż hurtowe, choć i takiego też nie wykluczam. Pozdrawiam Ewa
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEWitam
Jestem zainteresowany ofertą - proszę o kontakt danielstajkowo@gmail.com
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEProszę o kontakt hipcio01@o2.pl
Re: PISANIE ARTYKUŁÓW ZA PIENIĄDZEJeśli to ogłoszenie jest jeszcze aktualne to bardzo proszę o kontakt na adres mailowy: mpilarski84@wp.pl
Jestem zainteresowana Panska oferta. Jestem osoba dyspozycyjna oraz sumienna. Gwarantuje unikatowe, interesujace teksty. Moj adres email: ewa.jak@wp.pl. Pozdrawiam