Witam.
Poszukuję osób kreatywnych i inteligentnych, które lubą i umieją pisać artykuły. Do obowiązków osoby, z którą chciałbym podjąć współpracę będzie pisanie artykułów o różnej długości . Artykuły te będą na tematy związane z Polską (Miasta, przyroda, zabytki, kultura, ciekawostki, technologia ...itd.) . Nie wymagam aby osoba pisząca była specjalistą w danej dziedzinie. Zależy mi jedynie aby tworzone teksty brzmiały profesjonalnie i miały adekwatną formę do dziedziny, której dotyczą.
Wszystkie tworzone teksty muszą być unikalne. Teksty skopiowane z Internetu, lub książek są dla mnie bezwartościowe. Podczas pisania tekstów można oczywiście korzystać z innych źródeł jednak muszą one być pisane własnym językiem. Teksty będą sprawdzane narzędziem do wyszukiwania plagiatów.
Autor tekstów udzieli mi praw autorskich i majątkowych oraz zgodzi się na nie wykorzystywanie ich gdziekolwiek.
Jestem zainteresowany zarówno współpracą stałą jak również zleceniem na jeden temat.
Ceny za artykuł zawierający około 2000 znaków to 5 - 10 zł (w zależności od jakości tekstu), nie są to może wielkie pieniądze, ale tez napisanie artykułu na 2000 znaków nie zajmuje dużo czasu. W przypadku dłuższych artykułów cena proporcjonalnie wzrasta.
Osoby zainteresowane ofertą proszę o wysłanie wiadomości poprzez forum lub quag88(at)gmail.com
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy