| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
Potrzebny statystyk
Potrzebny statystykZadanie jakie mam do realizacji, to przygotowanie zestawu pytań do procesu rekrutacji. Na pytania odpowiadam przez PW lub w tym temacie, tak więc zapraszam do dyskusji.
Re: Potrzebny statystykCzy liczba pytań jest dokładnie określona? Czy posiada Pan określone wynagrodzenie dla specjalisty? Poszukiwana jest osoba z konkretnego regionu?
Re: Potrzebny statystykPytań na pewno będzie minimum kilkadziesiąt, ale trudno mi wskazać dokładną liczbę. Nie mogę również powiedzieć jaki jest budżet - chciałbym by to specjaliści sami wycenili swoje usługi, a ja wybrał tego najlepszego - w zakresie wiedza w stosunku do ceny.
Re: Potrzebny statystykW takim razie możesz spróbować w portalu ekspertów na http://szukajeksperta.com/ Tam masz do dyspozycji mnóstwo specjalistów, tak więc jest z kogo wybierać. Nie musisz wskazywać budżetu - otrzymasz propozycje od specjalistów.
Re: Potrzebny statystykA na jakiś bezpośredni kontakt do specjalisty nie mogę liczyć? Nie widzę na tej stronie bezpośrednich kontaktów, tylko jakieś liczby dotyczące specjalistów. O co w tym chodzi?
Re: Potrzebny statystykBezpośredni? Nie za bardzo. Najlepiej po prostu zarejestruj się na http://szukajeksperta.com/,, opisz zadanie do realizacji, a w czasie kilku godzin powinien się znaleźć ktoś zainteresowany jego realizacją. Musisz tylko podać posiadany budżet. Statystyka to popularna dziedzina, więc nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem odpowiedniej osoby.
Re: Potrzebny statystykSzkoda, ale spróbuję. Dziś ogarnę mniej więcej ten serwis i postaram się złożyć to zlecenie. Dziwne - w żadnych innych źródłach nie pojawił się ani jeden zainteresowany ;/ Szok. A niby z internetu korzystają wszyscy eksperci. Może nie piszą na forach?
Re: Potrzebny statystykTo w sumie najlepszy wybór.... Tracenie czasu na poszukiwanie zleceń w internecie jest naprawdę kłopotliwe. Dlatego ludzie grupują się na takich serwisach jak szukajeksperta.com Skoro się zarejestrowałeś, to pewnie już masz wykonawcę zlecenia.
Re: Potrzebny statystykNo mam. Nawet dziwnie szybko udało się załatwić całą sprawę. Tj. na razie rozmawialiśmy telefonicznie o zleceniu, w najbliższym czasie mamy się spotkać. Na szczęście mieszkamy w tym samym regionie. W ciągu kilku dni sytuacja powinna być całkowicie jasna.
Re: Potrzebny statystykBo oni działają szybko. Kiedy ja skierowałam zapytanie miałam już sugestie pomocy po kilku godzinach ;-) Szybkość jest istotna - przecież większość ludzi potrzebuje pomocy na teraz, a nie za tydzień czy dwa. Daj znać jak ostatecznie został zamknięty ten temat.