PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Zaufana praca przez Internet!!

Forum dla tych co oferują pracę w kraju (praca stała, praca sezonowa,
praca w domu).

Zaufana praca przez Internet!!

Postprzez biznes-net 8 stycznia 2008, 17:41

Witam
Chcialbym zaproponowac Wam bardzo dobra prace przez internet.Nie obawiajcie sie to nie jest firam get-paid bo nie oszukujmy sie tak naprawde przez klikanie w banery czytanie emaili czy wypelnianie ankiet nie da sie zarobic!!
Ja daje Panstwu mozliwosc legalnej i oplacalnej pracy przez internet..A naprawde nie jest to trudne,ani nie zmeczymy sie nad tym fizycznie.Pewnie teraz myslicie ze jestem kolejnym naciagaczem ktory chce Was naciagnac.Otoz nie!! firme ktora Wam proponuje jest calkowicie legalna!!Sam sie przekonaj.
Ja daje Wam gwarancje na naprawde legalna prace.Nie bedziecie musieli nic placic.Tak wlasnie nic nie placicie!!!
Jezeli dalej mi nie wierzycie no to trudno,w koncu Wasza strata ,gdyz super oferta przeszla Wam kolo nosa.

Mozecie takze wejsc na strone http://www.online-biznes.com.pl
tam dowiecie sie o roznorodnych formach zarabiania w internecie
Ostatnio edytowano 1 lutego 2008, 18:43 przez biznes-net, łącznie edytowano 1 raz
biznes-net

Re: Zaufana praca przez Internet!!

Postprzez milenai1 21 stycznia 2008, 21:49

Witam, a ja proponuje EUROBARRE.
Jest to francuska firma, dzięki
której możemy zarabiać. Jest to sprawdzony sposób i nie ma tu żadnych "haczyków". Dzięki eurobarre na
początku zarabia się niewielkie sumy rzędu kilkunastu euro, ale wszystko
zależy od naszej aktywności :)
Zarabiamy na:
- surbarze wyświetlającym reklamy
- poleconych 100% zarobku poleconego jest twoje(bez szkody dla niego)
- wypełnianiu ankiet(nawet kilka tyś punktów)
- odbiór reklamowych maili(100 – 50 punktów)
- Eurobarre wynagrodzi cie w 15, 45 i 75 dniu Twojego uczestnictwa
łącznym
bonusem 15 000 punktów!!!!
Krutko na czym polega eurobarre: instaluje sie surbar który widać u góry monitora. Wyświetlają sie na nim reklamy i dzieki temu zbieramy punkty. Za 1000pkt dostajemy 7 eurocentów. Minimum do wypłaty wynosi
15
euro.
Wypłaty są raz w miesiącu, pieniądze będą wpływać na konto
paypal (jest bezpłatne). Pieniążki
dostaje siÄ™ praktycznie za nic bo ten paseczek poprostu sobie jest i
nabija punkty, które są przeliczane na pieniążki. Jeśli jest ktoś zainteresowany to prosze pisać na e-mail: milenai1@o2.pl
Pozdrawiam i zachęcam
milenai1

Powrót do Dam pracę

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 5 gości