PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Nie wyjeżdżaj żeby zarobić, wykorzystaj czas!

Forum dla pracodawców, którzy chcą dać pracę

Nie wyjeżdżaj żeby zarobić, wykorzystaj czas!

Postprzez fromfuture 16 lipca 2009, 07:48

Witam.
Oferuję Panu(i) możliwość dorobienia do pensji lub konstruktywnego wykorzystania wolnego czasu.
Wymagane są: dostęp do internetu, operatywność i samodzielność, przyda się również niewielka
znajomość j.angielskiego ale nie jest to wymagane. Dzienne wykonanie podstawowych zadań
zajmie niewiele ponad 10-15 minut jednak pozwoli to zarobić Panu(i) jedynie parę dolarów miesięcznie.
Ja na chwile obecną poświęcam na to cały swój czas i żyje z pracy przy laptopie we własnym domu,
jednak aby dojść do takiego wyniku potrzebowałem około roku.
Praca polega na 30-sto sekundowym obejrzeniu od 5-ciu do 10-stu stron internetowych, za które
naliczone zostaną nam centy. Czynność wykonuje się raz dziennie.

Po pierwsze należy wejść na stronę rejestracyjną:
1. http://www.neobux.com/?r=rockefeller9 i wybrać 'register now' lub od razu zacząć wypełnianie,
2. Następnie wypełnić rejestrację gdzie: username=nick, alertpay/paypal mail=twój mail,
birth year=data urodzenia oraz wpisanie kodu weryfikacujnego,
3. Na twój mail wysłany został kod weryfikujący, który należy wpisać w podane okienko,
4. Teraz można przejść do samej pracy klikając zakładkę view advertisements,
5. Każdy link należy otworzyć oddzielnie jako jedyny, naliczany jest pasek,
po jego upłynięciu można stronę wyłączyć i kliknąć następny link,
6. Po skończeniu ze wszystkimi (należy pamiętać, że za każdą strone naliczane są pieniądze i nie da się tu oszukać!)
można kliknąć na nasz nick w prawym górnym roku lub nasze konto i sprawdzić pierwsze zarobione centy,
7. Aby odbierać zarobione pieniądze należy założyć internetowe konto bankowe na stronie paypal.pl
wszystko jest po polsku i trwa około 3 minut.

Kiedy zrobił/a Pan(i) wszystko poprawnie to właśnie zaczął Pan(i) zarabiać pomagając mi jednocześnie.
Jeżeli interesują Pana(nią) większe zarobki należy polecać ową stronę innym użytkownikom za pomocą
linku rejestracji podanego na swoim koncie na stronie. Osoby, które zarejestrują się poprzez Pański/Pani
link nic nie stracą natomiast Pan/i zyska procent ich zarobków.
Chyba własnie dokonaliśmy uczciwej wymiany, pańska rejestracja dająca mi marny zysk w zamian za możliwość
zarobienia większych pieniędzy dla Pan(i). Te 20-30 minut dziennie wraz z 10cioma lub 15stoma poleconymi
osobami daje około 100$ miesięcznie. To są pieniądze jak widać praktycznie darmowe. Proszę korzystać z
możliwości, które oferuje internet. To działa, w razie pytań proszę pisać śmiało.

Pozdrawiam, życzę szczęścia i czekam na maile.
fromfuture

Powrót do Dam pracę

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 5 gości