PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Bazy cv

Cv, listy motywacyjne, umowy gospodarcze, umowy zlecenie i o dzieło, ogólnie forum o pracy w Polsce

Bazy cv

Postprzez pressman 9 listopada 2011, 14:49

witam,

gdzie w sieci mogę znaleźć portale zajmujące się gromadzeniem baz cv. Chodzi mi oczywiście o poważne miejsca w sieci, na których się nie zawiodę aplikując swoje cv - czytaj: jakiś pracodawca mnie tam odnajdzie...

co możecie mi polecić?
pressman

Re: Bazy cv

Postprzez SparrowPL 24 listopada 2011, 16:16

ja wrzuciłem CV na infopraca, pracuj.pl. dlastudenta.pl
SparrowPL

Postprzez celia 31 stycznia 2012, 11:23

A może ogłoszenie się na gumtree.pl w swoim mieście? Pracuj.pl podobno jest ok. Warte uwagi jest też controlfind.pl
celia

Postprzez Janika 20 lutego 2012, 10:50

Warto założyć profile na kilku portalach, każdy z nich ma coś innego i ciekawego, testy, artykuły,porady odnośnie cv, listów motywacyjnych i rozmów kwalifikacyjnych.
Janika

Postprzez znajoma 28 marca 2012, 06:12

Możesz też założyć konto na portalu Zielonej Linii, tam też jest baza cv, do której dostęp mają pracodawcy. Mają też na stronie wyszukiwarkę ofert pracy i szkoleń. Ogólnie, tak jak było wspomniane wcześniej, warto korzystać z kilku portali, Zielona Linia jest mało znana, a jednak oni współpracują z urzędami pracy i pracodawcami, więc mają sporo ciekawych ofert i kontaktów.
znajoma

Postprzez daknez 11 kwietnia 2012, 12:40

Warto stworzyć swoje konto na goldenline.pl i rozbudować do maksimum informacje o sobie. Tam często zaglądają headhunterzy.
daknez

Postprzez JolkaJolka 16 kwietnia 2012, 12:55

Witam,

ja logowałam się jeszcze na info.praca, dość wygodny sposób na umieszczenie CV (można je osobno edytować do każdej oferty pracy). A jeśli interesujesz się pracą zdalną, to korzystałam w portali ogłoszeniowych, szybko można nawiązać kontakt i trafiają się fajne oferty. Pozdr.

J.K.
JolkaJolka

Powrót do Forum ogólne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 5 gości