PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Idealna dla Studenta

Cv, listy motywacyjne, umowy gospodarcze, umowy zlecenie i o dzieło, ogólnie forum o pracy w Polsce

Idealna dla Studenta

Postprzez warawkopiotr 14 kwietnia 2010, 22:32

Witaj. Nazywam sie Piotr Warawko. Chciałbym opowiedzieć Ci o biznesie dzieki któremu zyskałem wolność finansową, więcej czasu i poznałem wspaniałych ludzi. Też tak możesz, wystarczy że zostaniesz liderem Sigmypro7 tak jak ja.
Zanim dołączyłem do zespołu Sigmy przez wiele lat grałem w koszykówkę, na polskich i zagranicznych parkietach. Reprezentowałem między innymi Śląsk Wrocław i grałem w amerykańskiej lidze uniwersyteckiej.
Jednak brakowało mi perspektywy na przyszłość. Nie mogłem się rozwijać, poświecić swojemu hobby ponieważ musiałem zarabiać. Praca na etacie niszczyła moje marzenia. Musiałem znaleźć coś co pozwoli mi to pogodzić, tak samo jak tobie np. naukę z czymś co zagwarantowałoby Ci poczuce bezpieczeństwa finansowego. Ja na szczęscie poznałem Pana Dariusza Rutkowskiego który opowiedział mi o Sigmiepro7.
Przystąpiłem do programu i teraz moge powiedzieć, że to najlepsza decyzja jaką kiedykolwiek podjąłem.
Teraz, jako doświadczony lider chcę pokazać innym, że nie warto bać się zmian na lepsze. Swoją propozycję kieruję w szczególności do ludzi młodych, którzy stawiają dopiero pierwsze kroki na rynku pracy. Nie musicie brać udziału w tym całym wyścigu szczurów. Możecie budować swój własny biznes z ludźmi z Sigmy, dla nas najważniejsza jest współpraca dlatego możesz być pewny że pomożemy Ci osiągnać sukces.

W internecie jest wiele propozycji, szczególnie dla młodych, jak zarabiać pieniądze. Większość z nich to oszustwo bądź nie do końca szczere propozycje. Pamietaj - w internecie sam niczego nie zarobisz.
Z drugiej strony praca na etacie, może czasem byc bardzo opłacalna, ale zastanów się jak chcesz żyć. Czy chcesz żyć w kole praca-sen, praca-sen? Zycie jest zbyt krótkie aby oddawać sie pracy, a przecież świat jest taki ciekawy, możesz robic tyle rzeczy, poprostu sie rozwijać.

Jeśli chcesz zmienić swoje życie - zacznij od zapoznania się z tym - www.warawko.s7team.com oraz www.sigmapro7.com
warawkopiotr

Powrót do Forum ogólne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 2 gości