PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Ładnie naprawię - przyłączycie się?

Cv, listy motywacyjne, umowy gospodarcze, umowy zlecenie i o dzieło, ogólnie forum o pracy w Polsce

Ładnie naprawię - przyłączycie się?

Postprzez magda234 24 stycznia 2012, 11:56

Jestem pewna, że w waszych domach znajduje się mnóstwo rzeczy, które warto by naprawić. Pamiętacie ten stary bujany fotel z dzieciństwa, albo zepsuty adapter rodziców sprzed lat? Może warto zainteresować się tymi przedmiotami i pomyśleć o ich upcyklingu?

Do waszej dyspozycji oddajemy zupełnie nowy portal "Ładnie Naprawię - Artyści w swoim fachu!". Możecie bezpłatnie zamieszczać opisy i zdjęcia przedmiotów, które chcielibyście przekazać do naprawy i czekać na zgłoszenie osoby, która będzie się chciała nimi zająć.

Życzymy udanych transakcji i zapraszamy: http://www.ladnienaprawie.pl/pl/
magda234

Re: Ładnie naprawię - przyłączycie się?

Postprzez celia 31 stycznia 2012, 11:20

Ha! Jaki genialny pomysł! Gratuluję. Szkoda, że nie moja dziedzina . Ale dam znać wujkowi. Tylko nie wiem, czy on sobie poradzi z internetem ;)
celia

Re: Ładnie naprawię - przyłączycie się?

Postprzez magda234 31 stycznia 2012, 14:07

Fajnie, że podoba Ci się ten pomysł:) Stworzyliśmy dokładny i prosty przewodnik po serwisie m.in. z myślą o osobach, które na co dzień nie korzystają z Internetu, także trzymam kciuki za wujka, bo chodzi nam o prawdziwych fachowców;)
magda234

Powrót do Forum ogólne