PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Ostrzezenie na temat kieleckiej firmy DANIELO GROUP DANIEL S

Cv, listy motywacyjne, umowy gospodarcze, umowy zlecenie i o dzieło, ogólnie forum o pracy w Polsce

Re: Ostrzezenie na temat kieleckiej firmy DANIELO GROUP DANIEL S

Postprzez pracownikdsgroup 2 marca 2010, 16:10

Ważne!!!

Oszukani - nie możemy pozostawić tych działań bez echa...
Firma Danielo Group (pochodne DS Group również) oszukują swoich przyszłych pracowników i klientów.

Pani Agato, proszę się skontaktować z pracownikami formy ITI (P. Latacz - 519520536; slawomir.latacz@n.pl). Uzyskałam dziś informację, że wśród klientów jest przeprowadzane badanie. Ponoć wyniki mówią, że wszystko jest w porządku, ale ja doskonale wiem, że nie dotarli do oszukanych ludzi bądź kłamią.

Sama byłam świadkiem tego, jak klienci są wprowadzani w błąd, by tylko zwiększyć sprzedaż.

Wszystkie informacje zgłosiłam do firmy ITI, ale ci ludzie nie poważnie podchodzą do sprawy. Firma powinna przede wszystkim dbać o klienta, nie wspominając o pracownikach i wykonywać swoje obowiązki należycie.
To przykre, gdy wolą tuszować sprawę niż ponieść jej konsekwencje i przyjąć za normę postępowanie zgodne z prawem.
Niestety Pan Szpiegowski wciąż pracuje w tej firmie, co jest nie wiarygodne!
pracownikdsgroup

Re: Ostrzezenie na temat kieleckiej firmy DANIELO GROUP DANIEL S

Postprzez dirtydancer 20 kwietnia 2011, 20:29

Rynek pracy zmusza pracodawców do szanowania pracowników, a jednak jest inaczej. Zadajemy sobie pytanie – kiedy to się zmieni? Z pewnością łatwiej będzie nam się żyło, gdy będziemy mogli siebie nawzajem ostrzegać przed pracodawcami – oszustami. Lista takowych a „dodajoszusta.pl” ciągle się powiększa, co jest większą szansą, że nie zostaniemy oszukani. Podzielcie się swoimi historiami – ułatwiajmy sobie życie. Mnie już uchroniło to przed jednym przypadkiem.
dirtydancer

Powrót do Forum ogólne