PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Portale pracy - wady, zalety, rozwój

Cv, listy motywacyjne, umowy gospodarcze, umowy zlecenie i o dzieło, ogólnie forum o pracy w Polsce

Portale pracy - wady, zalety, rozwój

Postprzez Zefirek 20 października 2009, 09:52

Skoro już mamy forum tylko i wyłącznie o pracy, chciałbym podpytać, jak podobają Wam się te strony z ogłoszeniami, które są na rynku... Bo ja powoli zaczynam odczuwać pewien przesyt, gdzie nie spojrzę, tam nowy portal. Jak myślicie, czy przybędzie ich jeszcze, czy zostaną najmocniejsi...? Co powinien mieć portal pracy, żeby był dobry, a czego nie ma na rynku i przydałoby się w to zainwestować? Ja mam kilka przemyśleń na ten temat, ale może najpierw Wy. :)
Zefirek

Re: Portale pracy - wady, zalety, rozwój

Postprzez leszczu181 26 października 2009, 07:41

Przesytu nie ma ale jest miejsce dla stron niszowych
leszczu181

Re: Portale pracy - wady, zalety, rozwój

Postprzez aleks652 22 marca 2010, 13:18

Dokładnie. Wolałabym więcej mniejszych stron z ofertami pracy. W dużych serwisach w kategorii np. Handel można znaleźć zarówno ogłoszenia dla przedstawicieli handlowych dużych firm jak i multum ogłoszeń na "panią do warzywniaka" :( Lepiej by było to jakoś rozdzielić. Tworzyć serwisy dla ludzi, których interesyje konkretny rodzaj pracy np. produkcja.
aleks652

Powrót do Forum ogólne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 3 gości