| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
Portale pracy - wady, zalety, rozwój
Portale pracy - wady, zalety, rozwójSkoro już mamy forum tylko i wyłącznie o pracy, chciałbym podpytać, jak podobają Wam się te strony z ogłoszeniami, które są na rynku... Bo ja powoli zaczynam odczuwać pewien przesyt, gdzie nie spojrzę, tam nowy portal. Jak myślicie, czy przybędzie ich jeszcze, czy zostaną najmocniejsi...? Co powinien mieć portal pracy, żeby był dobry, a czego nie ma na rynku i przydałoby się w to zainwestować? Ja mam kilka przemyśleń na ten temat, ale może najpierw Wy. :)
Re: Portale pracy - wady, zalety, rozwójPrzesytu nie ma ale jest miejsce dla stron niszowych
Re: Portale pracy - wady, zalety, rozwójDokładnie. Wolałabym więcej mniejszych stron z ofertami pracy. W dużych serwisach w kategorii np. Handel można znaleźć zarówno ogłoszenia dla przedstawicieli handlowych dużych firm jak i multum ogłoszeń na "panią do warzywniaka" :( Lepiej by było to jakoś rozdzielić. Tworzyć serwisy dla ludzi, których interesyje konkretny rodzaj pracy np. produkcja.