PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Praca zarobkowa we własnym garażu?

Cv, listy motywacyjne, umowy gospodarcze, umowy zlecenie i o dzieło, ogólnie forum o pracy w Polsce

Praca zarobkowa we własnym garażu?

Postprzez glebor 24 lipca 2011, 18:20

Witam. Wynająłem ostatnio garaż w którym trzymam tylko motocykl teraz są wakacje i chętnie podjął bym się pracy w moim garażu.
moje kwalifikacje mechaniczne są wystarczające do prowadzenia drobnych napraw, poza tym nie mam za bardzo pomysłu jak przyciągnąć klientów, aby nie musieć zakładać działalności gospodarczej, a na razie nie mogę, bo nie mam 18 lat skończonych. Miałby ktoś jakieś pomysły w jaki sposób mógłbym trochę zarobić?

Mój pomysł był taki, aby brać od serwisów jakieś części samochodowe, które można naprawiać, tylko nie wiem jak mogę z nimi rozmawiać, żebym takie części od nich dostał do naprawy.
Znam się takze na elektronice potrafię naprawić elektronikę w autach, komputerach, telefonach itd.
glebor

Re: Praca zarobkowa we własnym garażu?

Postprzez mista_lova 7 listopada 2011, 07:45

Haha chcesz wkroczyć w strefę mroku, w szarą strefę.Może lepiej popracuj najpierw w jakimś zakładzie,zdobędziesz zaufanie szefa to potem będzie z górki.
mista_lova

Powrót do Forum ogólne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 5 gości