PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

MSB opole ul.Sempołowskiej 2

MSB opole ul.Sempołowskiej 2

Postprzez jakast25 5 września 2007, 09:09

Witam wszystkich.Firma ta znajduje się w Opolu MSB.powiem wam szczerze nie polecam normalnemu człowiekowi tej firmy.miałem jechać wraz z kolegą.Ale zdarzył mi się wypadek.I nie pojechałem.Ale obiecywali złote góry,np.mieszkanie w fajnych kwaterach...żeczywistość....kampy na jakimś odludziu z dala od cywilizacji 100km od Rotterdamu, a gadali że w Rotterdamie.Na miejscu okazało się że nie ma pracy bo sie nie posiada certyfikatu VCA i nadodatek trzeba czekać aż się zaliczy egzamin który kosztuje 200 euro.Ci goście w Opolu(ten Łysy i łysy w okolurach niby holendzrzy) którzy was zabrali na próbki to jest wielka tylko ściema.Na miejscu w Holandi jeżdzicie po róznych firmach i też zaliczacie próbki o ile o was nie zapomnieli.Jedni goście siedza tam po dwa miesiące i przepracowali może z tydzień.Obiecywali nocleg za darmo a Ci którzy siedza tam dłużej mają odtrącane po 55 euro tygodniowo.Pewna pani dzwoniła do ambasady w Holandi,i wogóle ta firma nie jest zgłoszona.Bedziemy sie starać z kolegami żeby ta sprawa trafiła do telewizji lub do gazet..Żeby uczciwi ludzie nie byli oszukiwani...Nie wiem jak inne firmy w Holandi traktują Polaków ale wiem że chyba do tego kraju sie nie wybiore...acha ja jeszcze czekam na telefon od nich do pracy...ciekawe!!!!
jakast25

Powrót do Inne