PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Pracowałeś w Holandii?? odbierz swój podatek!!!

Re: Pracowałeś w Holandii?? odbierz swój podatek!!!

Postprzez doradca_euro-tax.pl 28 października 2010, 20:58

Witajcie,

Jestem doradcą online firmy Euro-Tax, zajmującej się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego za granicą.

Chciałbym poznać Wasze opinie na temat naszej firmy, świadczonych przez nią usług, a także procedur zwrotu podatku, czy problemów z nim związanych.

Jestem tu także po to żeby służyć moją wiedzą i pomocą w kłopotliwych dla Państwa zagadnieniach związanych ze zwrotem podatku zza granicy.

Zapraszam do dyskusji w tym temacie.

Jestem do Waszej dyspozycji.
-------------------------------------
Marcin
Doradca online
Euro-Tax.pl

Zwrot podatku za pracÄ™ za granicÄ…
doradca_euro-tax.pl

Wynik kontroli holenderskiego urzędu skarbowego - POZYTYWNY

Postprzez doradca_euro-tax.pl 21 sierpnia 2011, 22:10

Szanowni Klienci,

Chcieliśmy podzielić się z Państwem ważną informacją. Euro-Tax.pl przeszedł pomyślnie kontrolę holenderskiego urzędu skarbowego. Urząd ten uznał, że firma spełnia najwyższe standardy w realizacji usługi zwrotu podatku. Pozytywnie oceniono sposób składania reklamacji, obsługę poszczególnych spraw oraz stosowane pełnomocnictwa.

Jednocześnie zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby utrzymać wysoki standard kontaktów z zagranicznymi urzędami, po to, aby nasi klienci otrzymywali usługę najwyższej jakości.

Zespół Euro-Tax.pl
-------------------------------------
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl

doradca_euro-tax.pl

Ekspresowy zwrot holenderskiego podatku

Postprzez doradca_euro-tax.pl 30 września 2011, 21:33

Witam,

Euro-tax.pl od wielu lat rozlicza podatek holenderski. Średnio zwrot podatku osiągany jest w czasie 6 do 12 miesięcy.

Euro-tax.pl dzięki wieloletniemu doświadczeniu zwrotu Państwa podatku może uzyskać nawet w czasie 2 miesięcy.

Wartym pochwalenia się jest fakt, że w ostatnim czasie udało się konsultantom euro-tax.pl uzyskać zwrot podatku w terminie 19 dni !!!

Pozdrawiam,
------------------------------------------------
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl

doradca_euro-tax.pl

Re: Pracowałeś w Holandii?? odbierz swój podatek!!!

Postprzez amin 24 października 2011, 09:40

A jakie sÄ… wymagane dokumenty? Czy karta podatkowa od pracodawcy wystarczy?
amin

Powrót do Inne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 5 gości