Z tego co się dowiedziałem to dobre pieniądze są jak średnio 1 umowę dziennie podpiszemy. Czyli tzn minimum ?.
1 Umowa dziennie to chyba nie jest dużo ? Ciekawe jak to w praktyce wygląda
| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
Informacje na temat firmy Amber Energia
Re: Informacje na temat firmy Amber EnergiaZ tego co się dowiedziałem to dobre pieniądze są jak średnio 1 umowę dziennie podpiszemy. Czyli tzn minimum ?.
1 Umowa dziennie to chyba nie jest dużo ? Ciekawe jak to w praktyce wygląda
Re: Informacje na temat firmy Amber EnergiaPieniądze są dobre. Jeszcze te prowizje dochodzą, więc można wyjść na swoje, jednak bez pracy nie ma kołaczy jak to mówią :D. PS.1 Umowa dziennie to, fakt, nie jest dużo, choć robota jest specyficzna, jednak idzie się przyzwyczaić. Ja nie narzekam.
Re: Informacje na temat firmy Amber EnergiaEfekt taki, że praca nie jest dla wszystkich :/
Zaproponowali mi póki co przedstawiciela handlowego i jak będę spełniał wymogi i ogarnę spore prowizje wtedy mogę z nimi rozmawiać na temat pracy jako lider. Jest perspektywa ale myślałem, że łatwiej to pójdzie
Re: Informacje na temat firmy Amber EnergiaNie mów, że od razu chciałeś liderem zostać. Przecież oczywiste jest, że musisz popracować, żeby dostać awans na wyższe stanowisko. Zachowałeś się jak dziecko xP
Re: Informacje na temat firmy Amber EnergiaDzięki za subiektywną opinię. Jestem po prostu bardzo ambitny :). Zobaczymy czy w tej firmie to zauważą.
Re: Informacje na temat firmy Amber EnergiaOk pracuje w tej firmie. Póki co są :
a) wypłacalni b) nie robią w balona podczas wyliczeń nawet parę groszy do góry zaokrąglają :P Prace godzę ze studiami i to jest najwazniejsze.