PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Poszukujemy opiekunki od 10.01.09r

Forum dla mieszkajÄ…cych lub wybierajÄ…cych siÄ™ do Irlandii. Opinie, porady, uwagi, pytania, zakwaterowanie, poszukiwanie pracy, legalizacja pobytu, po pracy

Poszukujemy opiekunki od 10.01.09r

Postprzez Zakochana 9 stycznia 2009, 21:15

Witam. Poszukujemy opiekunki na sobote, ponieważ maż i zarowno ja pracujemy i nie mamy z kim naszego malenstwa zostawic. Osoba nie palaca i bez nałogow od 23 do 32 lat. Z tym, ze musiamy zobaczyc dzien wczesniej osobe z ktora mamy zostawic naszego synka i czy zostawiamy w dobrych rekach nasze malenstwo. Maly sam musi zobaczyc czy nie bedzie plakal. Prosimy o kontakt najlepiej dzis. W inne dni tez bedziemy potrzebowali ale narazie nie wiem w jakie. Praca jest na kilka razy w tygodniu i po kilka godzin. Poszukujemy tez na czwartek i piatek z tym, ze piatek to rano i wieczorem musialby ktos przyjsc w piatek od 11:00 do 15:00 i od 17:30 do 19:00 i to na piatek potrzebujemy., bo ja pracuje na dwie zmiany. A czwartek od 11:00 do 15:00. Wiec godziny nie sa chyba takie straszne, ze nikt sie nie odzywa?? Prosze o kontakt. Dziecko musialoby dzis zobaczyc nianie z ktora ma zostac i my tez chcemy zobaczyc jak dana osoba zajmuje sie dzieckiem. Nie potrzebujemy osoby, ktora nie ma za grosz pojecia w opiece nad dzieckiem. Przyjdzie i siadzie sobie na łóżku i siedzi i patrzy jak maly sie sam soba zajmuje!!! Dziecko potrzebuje aby ktos sie z nim pobawil na podlodze. Mielismy juz taka, ktora przyszla siadla i siedziala. Prosze osoby, ktore naprawde potrafia zajac sie dzieckiem i pobawic sie z nim a nie siasc i sie przygladac. Ja musze zobaczyc, ze powierzam dziecko w dobre rece i, ze sie nim zajmie nalezycie tak jak powinno sie zajmowac dzieckiem.
Kontakt: na gg 9347199 Lub na prv.
Tel: 086-22-60-242 Nie odpowiadam na smsy!. Osoba ktora ma pojecie w opiekowaniu sie dziecmi mile widziana. Dziecko ma skonczone 12 miesiecy, raczkuje. Opieka u nas w domu w centrum CORK.

Ogłoszenie nadal jest aktualne. Prosze sie odzywac jak ktos jest zainteresowany. Widze, ze brak chętnych do zajmowania sie dzieckiem.
Zakochana

Re: Poszukujemy opiekunki od 10.01.09r

Postprzez halloirlandia 3 lutego 2009, 13:33

Zapraszam do dodania ogłoszenia http://www.halloirlandia.com - codziennie portal ogląda ponad 400 osób. Pozdrawiam
halloirlandia

Powrót do Irlandia

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 2 gości