| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
UWAGA OSZUSCI I ZLODZIEJE
UWAGA OSZUSCI I ZLODZIEJEUWAGA NA FIRME CPC Z WROCLAWIA KTORA POSZUKUJE LUDZI DO PRACY W HAMBURGU PRZY PAKOWANIU JABLEK:KOSMETYKOW I CZEKOLADEK SA TO JEDNI WIELCY OSZUSCI NIE WYPLACAJA PIENIEDZY ZA PRACE A NA MIEJSCU W HAMBURGU PRZEJMIE WAS FIRMA TEMRA I OSZUST TURAS ORHAN KTORY TRAKTUJE LUDZI JAK SMIECI NIE DAJCIE SIE NABRAC I NIE JEDZCIE TAM: NA MIEJSCU DOPIERO OKAZUJE SIE JAK KEST I CO TO ZA PRACA A PANI AGNIESZKA Z FIRMY CPC Z WROCLAWIA TO WIELKA KLAMCZUCHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: UWAGA OSZUSCI I ZLODZIEJECHCIELIBYŚMY ZDEMENTOWAĆ POWYŻSZE INFORMACJE I ZWRACAMY SIĘ Z PROŚBĄ DO OSOBY, KTÓRA JE NAPISAŁA O ICH SPROSTOWANIE, GDYŻ TAKIE STWIERDZENIA ROBIONE PUBLICZNIE SĄ POMÓWIENIEM.
JEŻELI NIE ZOSTANIE TO ZROBIONE, TO DROGĄ OFICJALNĄ, POSTARAMY SIĘ ZIDENTYFIKOWAĆ AUTORA I ZAŁOŻYMY MU SPRAWĘ W SĄDZIE O POMÓWIENIE. ZARZĄD CPC
Re: UWAGA OSZUSCI I ZLODZIEJEWitam. We wtorek wybieram się właśnie do Hamburga, do pracy przy pakowaniu i sortowaniu. Post 'Poszkodowanego' jest jedyną negatywną opinią na temat firmy cpc, dlatego ciężko mi w to uwierzyć, jednak nie powiem, że teraz się nie martwię...Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat tej firmy, tego jak to wyląda i czy Poszkodowany ma rację,byłabym niezmiernie wdzięczna za ich udzielenie ;) Jeśli narawdę są oszustami a sympatyczna pani Agnieszka robi nas w jajo to ja za siebie nie ręczę ;))))) Sąd ich nie ominie, bo jadę zarobić a nie się szarpać :)
Re: UWAGA OSZUSCI I ZLODZIEJEwitam ja chciałem wszystkim przekazać którzy sie wybierają do Niemiec dp pracy powiem tyle odrazu ODRADZAM TAM JECHAĆ ponieważ ORHAN jest BARDZO WIELKIM WYKOZYSTYWACZEM ponieważ dziewczyny które dadza sie zabrać z nim do łużka to maja zapewnioną prace a ci którzy nie to siedza w domu tzn z ruderze bo tu jest strasznie sam widok na wejscie przeraża ja przyjechałem tu z rodzina do pracy w dniu 4.09.2010 i przez ten czas byłem tylko raz w pracy a reszte do dzisiejszego dnia siedze w pokoju i niewiem co mam robić , tak samo jak jest ze lepiej jak sie jedzie własnym autem to wyglada tak ze jak jedzie nawet jedna osoba autem to zabiera jeszcze 4osoby do auta jak sie jedzie do pracy . I tak samo jest z wypłatammi trzeba sie prosić zeby dali je :( :( ostrzegam wszystkich ludzi którzy sie tu wybierają bo jak przyjedziecie to bedziecie tego bardzo żałować , ja jak najszybciej stad wracam!! . Ja napisałem meila o wypowiedzenie z umowy to nawet nie raczyli mi odpisac to chyba tyle co miałem napisać jak ktoś ma jakie kolwiek pytanie pisać na gg 18726736 i jeszcze raz OSTRZEGAM NA OSZUSTÓW!!!!!!!!!!!!!