Polecam, rozliczanie siÄ™ z podatku za prace za graniacÄ…!
Skorzystałam z usług firmy KDF-podatki!
Bardzo solidna, rzetelna i zawodowa obsługa!
Wart odzyskać pieniądze, które sie należą!
| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
Zwrot podatku z zagranicy!!
Zwrot podatku z zagranicy!!Polecam, rozliczanie siÄ™ z podatku za prace za graniacÄ…!
Skorzystałam z usług firmy KDF-podatki! Bardzo solidna, rzetelna i zawodowa obsługa! Wart odzyskać pieniądze, które sie należą!
Re: Zwrot podatku z zagranicy!!Zwrot podatku ZA DARMO. To jest możliwe na www.tax-pol.pl/formularz_friends.php/?kod=taxpol
Re: Zwrot podatku z zagranicy!!Jeśli ktoś potrzebuje się rozliczyć odnośnie takich krajów jak Niemcy, Irlandia, Norwegia, Wlk. Brytania to zdecydowanie najlepiej jest na twojpodatek.pl. Wypełniasz tylko prosty formularz, płacisz 99 złotych (stawka stała) a oni przysyłają Ci stosowne dokumenty i nie musisz biegać po urzędach.
Re: Zwrot podatku z zagranicy!!Ja też własnie z ich uslug korzystalem. twojpodatek.pl daje mi swiety spokoj. Kiedys rozliczala mnie taka ksiegowa w Polsce, to kilka razy trzeba bylo wszystko wysylac bo zawsze jakies problemy byly.
Re: Zwrot podatku z zagranicy!!ja też skorzystałem z usług KDF-podatki!!
Pełen profesjonalizm! Również polecam!
Re: Zwrot podatku z zagranicy!!Zresztą na ich stronie mają dokładnie opisane jak ta procedura wygląda i nie jest to tak skomplikowane jak się wydaje, ale jak Ci księgowa namieszała to potem są problemy. Ja od urzędów trzymam się z daleka w miarę możliwości.
Re: Zwrot podatku z zagranicy!!Ja osobiście to polecam:
http://QzQ.euro-tax.pl Otrzymałem zwrotu podatku ponad 4 tysiące, a wszystko przebiegło profesjonalnie i szybko. Polecam
Re: Zwrot podatku z zagranicy!!W większości warto się rozliczać. Można samemu, można przez firmę. Z doświadczenia wiem, że to drugie jest lepsze. Zwrot podatku z zagranicy