PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Hands to Work praca w holandii nowe opinie?

Forum dla mieszkających lub wybierających się do pracy do krajów nie wymienionych wyżej. Opinie, porady, uwagi, pytania, zakwaterowanie, poszukiwanie pracy, legalizacja pobytu, po pracy

Hands to Work praca w holandii nowe opinie?

Postprzez brabus83 22 kwietnia 2011, 11:29

Witam chciałem sie dowiedzie czegoś nowego o tej firmie , wiekszośc postów jest z lat 2008-2010, czy ktoś może niedawno wrocił? miałem okazje wyjechac z tej firmy lecz z przyczyn osobitych musiałem podziekowac , jednak wiem ze duża liczba osób wyjechała w kwietniu do pracy , czy jest sens sie pchac teraz w wyjazd czy sezon juz w pelni i trzeba sobie odpuscic na okres wakacyjny?
Może ktoś by mógł polecic do jakich miast z tą firmą można jechac a na które trzeba uważac, oraz kiedy najlepiej wyjechac zeby nie wpakowac sie w tzn przestój.Z gory dzieki za wszystkie opinie i rady
brabus83

Powrót do pozostałe kraje

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 2 gości