PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Poszukuję chętną osobę na wyjazd do pracy w Grecji (sprawdzo

Forum dla mieszkających lub wybierających się do pracy do krajów nie wymienionych wyżej. Opinie, porady, uwagi, pytania, zakwaterowanie, poszukiwanie pracy, legalizacja pobytu, po pracy

Poszukuję chętną osobę na wyjazd do pracy w Grecji (sprawdzo

Postprzez blondyneczka_83 23 marca 2008, 11:41

Witam. Mam 24 lata, mam na imię Klaudia i nie jestem żadnym pośrednikiem pracy. W tamtym roku byłam w pracy na wyspie Zakynthos. Ośrodek wypoczynkowy nazywa się Peligoni Club ( wpiszcie ta nazwe w googlach a wyswietli sie stronka o PELCI
Teraz ciekawostka nie pracowałam u greków, ten ośrodek prowadzą anglicy, turyści to również anglicy, personel to sami młodzi ludzie z Anglii, Australii ( chociaż w tamtym roku trafił się również chłopak z Nowej Zelandii, kucharka z RPA, i barman z USA). To tyle co do samego ośrodka.
Otuż poszukuję chętnej i WIARYGODNEJ osoby, przynajmniej z podstawami języka angielskiego, która byłaby skłonna w maju 2008 podjąć razem ze mną pracę w tym ośrodku ( niestety koleżanka która była ze mną znalazła sobie pracę w Polsce i woli cięzko pracować tutaj za 1000zł wrrrr ). Dodam, że praca trwała by od maja do września-października 2008 ( ale o dokladnych datach to będę poinformowana telefonicznie od szefowej).
Jedzenie i zakwaterowanie jest darmowe, posiłki do wyboru do koloru przygotowywane przez szefa kuchni specjalnie dla obsługi- Pyycha poprostu, napoje bezalkoholowe również darmowe. Jeżeli chodzi o zarobki to wahają sie w granicach 700-900 euro. Mniejsze kwoty nie wchodzą w grę.
Poszukuję osoby najlepiej od 25 roku wzwyż ( do około 35 roku życia), musi być to osoba pracowita, godna zaufania, posiadająca prawo jazdy najlepiej z województwa malopolskiego bądź śląskiego (możliwość spotkania i przedyskutowania pracy).
Podaje mój numer gg i adres email w celu bliższych informacji i kontaktu ze mną:
572526
yassou2@op.pl

Aha no i oczywiście do naszych obowiązków jako pracowników należeć będzie ( robienie prania co za tym idzie wieszanie go, później prasowanie, podlewanie roślinek na basenie, mycie stolików, zamiatanie). Praca nie jest zbytnio ciężka ( ok 9 godzin dzienie i dzień wolnego w tygodniu- oczywiście wtedy wypłata jest mniejsza o tą wolna dniówkę )

Pozdrawiam serdecznie

Klaudia
blondyneczka_83

Powrót do pozostałe kraje

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 5 gości