PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

PRACA NL

Forum dla mieszkających lub wybierających się do pracy do krajów nie wymienionych wyżej. Opinie, porady, uwagi, pytania, zakwaterowanie, poszukiwanie pracy, legalizacja pobytu, po pracy

PRACA NL

Postprzez pracaodzaraz 4 marca 2010, 09:09

WITAM!

Jestem pośrednikiem holenderskiego biura pracy. W dalszym ciagu mimo kryzysu gospodarczego w holandii potrzebni sa ludzie do pracy posiadamy naprawde wielka ilosc roznego typu ofert pracy począwszy od budownictwa przez prace papierkowe i kończąc na ogrodnictwie. Jest tego naprawde mnostwo. wystarczy ze wyslecie do mnie maila na adres praca.za.granica@o2.pl po skontaktowaniu sie ze mna droga mailowa bedzie konieczne zweryfikowanie danych osobowych. Weryfikacja ta jest konieczna poniewaz wielu ludzi najpierw
sie zgłasza a pozniej rezygnuje stwarzajac nam dodatkowe problemy jak i koszta. Weryfikacja kosztuje 5zl wiec prosze o wysylanie maili tylko zdecydowanych do pracy ludzi. Cala reszta koniecznych informacji jak z formalnosciami dojazdem mieszkaniem wynagrodzeniem itp droga mailowa. Ja jako jeden z wielu posrednikow działających na terenie polski za kazdego zwerbowanego pracownika otrzymuje niewielka premie i na tym to polega wy pomozecie mi a ja pomoge wam. Dziekuje za uwage i czekam na maile.
pracaodzaraz

Powrót do pozostałe kraje

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 1 gość