| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
Sidrom sp.Z.o.o Busko Zdrój
Sidrom sp.Z.o.o Busko ZdrójCzy ktoś słyszał o firmie Sidrom sp.Z.o.o Busko Zdrój? dostalem od nich oferte pracy przy dociepleniach, dają 1100 euro, 200 euro na mieszkanie plus 50 euro na paliwo. Wyjazd do Francji po świętach. Czy mozna im ufac??? czekam na odpowiedz
Re: Sidrom sp.Z.o.o Busko ZdrójKażdego zainteresowanego wyjazdem do pracy za granicą, przez którąś z firm: Polkonect , z Buska Zdroju lub Sidrom Sp. z o.o. ze Szczecina, zachęcam do kontaktu ze mną. Wyjechałem z nimi do Francji jako pilarz i przestrzegam wszystkich. Firma: Polkonect i Sidrom Sp. z o.o. to tak naprawdę jedno i to samo, oczywiście nie w sensie prawnym, ale powstały dla i przez francuskiego sarl. Lemtrade. W kontrakcie zobowiązałem się do: "Wykonawca zobowiązuje zachować w tajemnicy wszystko to, z czym zapoznał się w związku z zawarciem niniejszej umowy oraz w związku ze świadczeniem usług na terytorium Francji, co oznacza, że zobowiązuje się nie wykorzystywać ani nie ujawniać jakichkolwiek informacji dot. niniejszej umowy oraz umów zawartych z podmiotami na terenie Francji" W związku z tym nie mogę nic mówić;), nadmienię tylko że jedynym podmiotem zatrudniającym na terenie Francji jest Lemtrade, a o konieczności podpisania weksla na 2ooo euro z klauzulą "bez protestu" nie wspomnę. Na pytania dlaczego w wyniku podpisania kontraktu z Sidrom Sp.z o.o. czyt. Polkonect, a to czyt. sarl. Lemtrade straciłem wiele pieniędzy odpowiem telefonicznie. 885-747-919