jestem studentem w systemie dziennym i ze względu na ograniczoną ilość czasu chciałbym podjąć pracę przez internet która pozwoli mi dorobić kilkaset złotych miesięcznie. Proszę o info lub propozycje.
Dziękuję i pozdrawiam!
| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
szukam pracy przez internet
szukam pracy przez internetjestem studentem w systemie dziennym i ze względu na ograniczoną ilość czasu chciałbym podjąć pracę przez internet która pozwoli mi dorobić kilkaset złotych miesięcznie. Proszę o info lub propozycje.
Dziękuję i pozdrawiam!
Re: szukam pracy przez internetProszÄ™ o kontakt asska26.84@o2.pl
Re: szukam pracy przez internetOgólnopolska firma oferuje pracę dla osób posiadających dostęp do Internetu oraz dobrą umiejętność poruszania się w nim.
Praca w solidnej,prężnie rozwijającej się firmie. Umowa o pracę,przejrzyste logiczne zasady wynagradzania. Na bieżąco monitorujesz wielkość wypracowanego zysku. Godziny pracy Ty ustalasz. Zapewniamy szkolenie, stosowne narzędzia pracy i wszelką pomoc całego zespołu Jeżeli nie wiesz co zrobić z niezagospodarowanym czasem, masz stały dostęp do internetu i chcesz robić coś sensownego a przy tym zarobić zachęcam do kontaktu ze mną: Małgorzata Morawska tel: 695 041 208, m.morawska9@tlen.pl