PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Szukam pracy

Forum dla tych co poszukują pracy w kraju (praca stała, praca sezonowa,
praca w domu).

Szukam pracy

Postprzez marcinjur 30 grudnia 2011, 16:31

Szukam pracy ,doswiadczenie w handlu ,przy pracach wykonczeniowych w szwalni.Posiadam prawo jazdy kat.b z doswiadczeniem na busa do 3.5t.Podejme kazdÄ… prace ,szybko sie ucze.Jestem sumienny, obowiazkowy,dyspozycyjny.Mam 37 lat.Moj nr.tel.501564123 lub mail. anarchicmj@gmail.com.
Nie interesuje mnie zadna praca przez internet. Mieszkam w okolicach Lodzi
marcinjur

Re: Szukam pracy

Postprzez ulka 11 stycznia 2012, 19:45

Jeśli ktoś chce sporo zarobić polecam współpracę z One Invest .Fajne kongresy organizują na których można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy na przykład o finansach .Naprawdę uczciwi .Ja byłam na tym kongresie i jestem zadowolona.
ulka

Re: Szukam pracy

Postprzez znajoma 17 kwietnia 2012, 07:31

Jeśli szukasz pracy, warto dokładnie przeglądać internet i wszystkie strony z ofertami pracy. Poza komercyjnymi portalami jest tez portal Zielonej Linii, gdzie też jest wyszukiwarka ofert pracy, również ofert szkoleń. Poza tym portal współpracuje z ogólnopolską infolinią urzędu pracy, na której można się dowiedzieć np. o mozliwości uzyskania środków na własną działalność (tel. 19524).
znajoma

Powrót do Szukam pracy

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 4 gości