Nazywam siÄ™ Marcin Walczak - w internecie rozpoznawalny jako WaluÅ› - jestem webdesignerem-freelancerem.
W swoich projektach stawiam na przejrzystość, prostotę oraz na funkcjonalność strony.
Staram się aby każda z moich prac była jedyna w swoim rodzaju oraz aby mogła cieszyć oko dla każdego najwybredniejszego użytkownika.
Grafika to moje hobby, nie traktujÄ™ tego jak prace, projektujÄ…c grafikÄ™ dobrze siÄ™ przy tym bawiÄ™.
Tworzeniem projektów stron internetowych oraz prac graficznych zajmuje się około roku.
Z każdą następną pracą rozwijam swoje umiejętności, chciałbym nabrać większego doświadczenia, które wykorzystam w przyszłości zarabiając na życie.
Moje prace:
- tworzone są według bieżących trendów w projektowaniu
- są proste i nie sprawiają większych problemów w obsłudze
- są unikatowe, co daje gwarancje że nigdzie indziej nie znajdziesz kopi swojej strony
Specjalizuje się w projektowaniu stron internetowych oraz w tworzeniu systemów identyfikacji wizualnej. Dodatkowo w swojej ofercie posiadam szereg usług zwiazanych z projektowaniem grafiki.
Zakres moich usług obejmuje:
- Szata graficzna strony internetowej
- Szata Graficzna + kodowanie
- Elementy Stron Internetowych : m.in headery/topy, stopki, buttony itp.
- Projektowanie Plakatów
- Projektowanie okładek płyt CD/DVD
- Projektowanie Bannerów Reklamowych plakietki / identyfikatory / wizytówki
Oferta dla gamingów:
- Szata Graficzna
- Szata Graficzna + kodowanie
- Inna grafika ( avatary, belki news itp. )
Zapraszamy do zapoznania siÄ™ z moim Portfolio.
Jeśli moja oferta Ciebie nie zainteresowała nie rezygnuj, skontaktuj się ze mną i zapytaj o konkretny projekt.
Obecnie moje studio ma bardzo duży napływ różnych ofert, współpraca jest zawieszona. Wszystkie maile i wiadomości dotyczące współpracy lub sponsoringu będą automatycznie odrzucane !
Poniżej znajdziesz dane które pomogą Ci się ze mną skontaktować. Jeżeli chcesz złożyć zamówienie posłuż się danymi podanymi niżej.
- Gadu Gadu - 2406411
- Adres e-mail - waalus@interia.eu
- Telefon - 792-178-659
Pisząc do mnie na gg przedstaw się i napisz w jakiej sprawie piszesz iż w innym razie Ci nie odpiszę. Na e-maile odpowaidam do 36 godzin.
ZAPRASZAM: [url="http://walusiek.pl"]www.walusiek.pl[/url]