PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Dyspozycyjny szukam pracy

Forum dla poszukujÄ…cych pracy za granicÄ…

Dyspozycyjny szukam pracy

Postprzez rafalzlb 9 lutego 2009, 10:36

Witamm mam 23 lata i mieszkam w Lublinie. Ostatnio ukończona szkoła policealna, naukę na studiach zawiesiłem. Poszukuje pracy za granicą jestem dyspozycyjny obecnie az do września włącznie. Posiadam doświadczenie w pracach ogólno budowlanych pracowałem w Gdańsku jako pomocnik, wcześniej pod Warszawą w zakładach Technikolor Polska. Język angielski w stopniu komunikatywnym. Bez nałogów. Bardzo zdolny manualnie, dyspozycyjny i zdecydowany. Prawo jazdy kategoria B. Jestem otwarty na propozycje.. Kontakt rafekzlb@wp.pl tel. 0514721273
rafalzlb

Re: Dyspozycyjny szukam pracy

Postprzez anton 7 czerwca 2009, 14:56

wszyscy sa bardzo zdolni, ale brak im zdolnosci do zauwazenia tego, ze na forum internetowym raczej trudno bedzie ci znalezc PEWNA prace. polecam portale takie jak gazetapraca pracuj.pl jobexpress gumtree... wysil sie troche.
anton

Powrót do Szukam pracy

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 4 gości