| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
Dyspozycyjny szukam pracy
Dyspozycyjny szukam pracyWitamm mam 23 lata i mieszkam w Lublinie. Ostatnio ukończona szkoła policealna, naukę na studiach zawiesiłem. Poszukuje pracy za granicą jestem dyspozycyjny obecnie az do września włącznie. Posiadam doświadczenie w pracach ogólno budowlanych pracowałem w Gdańsku jako pomocnik, wcześniej pod Warszawą w zakładach Technikolor Polska. Język angielski w stopniu komunikatywnym. Bez nałogów. Bardzo zdolny manualnie, dyspozycyjny i zdecydowany. Prawo jazdy kategoria B. Jestem otwarty na propozycje.. Kontakt rafekzlb@wp.pl tel. 0514721273
Re: Dyspozycyjny szukam pracywszyscy sa bardzo zdolni, ale brak im zdolnosci do zauwazenia tego, ze na forum internetowym raczej trudno bedzie ci znalezc PEWNA prace. polecam portale takie jak gazetapraca pracuj.pl jobexpress gumtree... wysil sie troche.