PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

E-biznes czyli zarabianie przez internet

Pomysł na własny biznes, szukam inwestora, zainwestuje, otwieram firmę - porady, pochwal się firmą, podatki, oferty handlowe firm, dotacje

E-biznes czyli zarabianie przez internet

Postprzez kamilraczek 18 września 2008, 12:39

Czy ktoś z was próbował zarobić przez internet? Czy macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o ten sposób zarobkowania?
Ja sam zarabiam przez system PTC (Paid to Click) i jestem bardzo zadowolony. Zajeło mi kilka tygodni zanim dostałem pierwszy przelew, ale teraz że tak powiem "idzie jak burza".
Nie wierzcie tym, co obiecuja wielką kasę w kilka dni. Niestety trzeba troche poszperać i trochę poklikać, żeby sie doklikać do jakiejś sumki pieniędzy.
Na początku podchodziłem do tego bardzo sceptycznie ale postanowiłem że spróbuje.

Dla zainteresowanych polecam stronkę: http://stefan-zarabiajprzezinternet.blo ... ernet.html Są tu wszystkie informacje o zarabianiu przez buxy i dodatkowo spis najbardziej wypłacalnych i opłacalnych serwisów.
kamilraczek

Powrót do Własna działalność

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 2 gości