PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Herbalife, czyli sposób na zdrowe odżywianie

Pomysł na własny biznes, szukam inwestora, zainwestuje, otwieram firmę - porady, pochwal się firmą, podatki, oferty handlowe firm, dotacje

Herbalife, czyli sposób na zdrowe odżywianie

Postprzez anetka__88 16 kwietnia 2009, 12:45

Dzień dobry!

Witam serdecznie, nazywam się Dariusz Banaś i jestem dystrybutorem firmy Herbalife, mój nr ref. 0708201023

Oferuję produkty Herbalife, wszelkiego rodzaju, począwszy od koktajli odżywczych różnego smaku (waniliowy, truskawkowy, czekoladowy, ciasteczka z kremem, tropikalny, cappuccino), poprzez odżywki białkowe, herbatki, witaminy a na środkach pielęgnacji skóry NouriFusion skończywszy.

Wszystko w konkurencyjnych cenach, taniej nie znajdziecie!

Do każdego zamówienia załączam fakturę VAT wraz z 30-dniową gwarancją zwrotu pieniędzy. Jeśli byłbyś/bylabyś zainteresowany/a kupnem jakiegokolwiek produktu Herbalife – jestem do dyspozycji pod nr tel 506810317 lub e-mail darekb88@orange.pl.

Pozdrawiam serdecznie,
Dariusz BanaÅ›
anetka__88

Powrót do Własna działalność

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 1 gość