PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY

Promowanie firmy w Internecie, jak robić to skutecznie?

Pomysł na własny biznes, szukam inwestora, zainwestuje, otwieram firmę - porady, pochwal się firmą, podatki, oferty handlowe firm, dotacje

Promowanie firmy w Internecie, jak robić to skutecznie?

Postprzez radom44 22 czerwca 2011, 09:28

Witam, wiem że teraz bez reklamy własnego biznesu w Internecie nie uda się dobrze reklamować interesu.
Moje pytanie i zarazem prośba, czy znacie jakieś serwisy portale, które są skuteczne w tym temacie?
Dzięki którym firma jest lepiej widoczna w sieci?
radom44

Re: Promowanie firmy w Internecie, jak robić to skutecznie?

Postprzez radom44 4 lipca 2011, 11:07

Witam, dzięki za pomoc, jeszcze sprawa z podobnej kategorii, myślę tu o portalu w którym można znaleźć opinie o danej firmię i jej produktach? Chciałbym podjąć współpracę z nowymi firmami, ale najpierw poczytać opinie o danym przedsiębiorcy. Dzięki za pomoc pozdrawiam
radom44

Re: Promowanie firmy w Internecie, jak robić to skutecznie?

Postprzez dagma84 21 maja 2012, 08:25

Wszystko zależy od tego w jakiej branży działasz. Przede wszystkim należy zacząć od stworzenia strony internetowej, która jest podstawa w reklamie internetowej, a następnie należy skupić się na jej wypromowaniu poprzez pozycjonowanie naturalne i sponsorowane. Od tego należy zacząć nawet jeśli myślisz o dodawaniu firmy do katalogów branżowych albo innych portali. W takich stronach nigdy nie przedstawisz swojej oferty w 100%, dlatego we wszystkich wpisach podając adres swojej firmowej strony dasz czytelnikom 100% źródło informacji o twojej firmie i jej ofercie.
dagma84

Powrót do Własna działalność

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Żaden zalogowany użytkownik nie przegląda forum i 2 gości