| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
pytanko odnośnie działalności
pytanko odnośnie działalnościWitam! Mam takie pytanko bo nie wiem jak to jest z prawem. Jestem uczniem szkoły średniej. I często myslę sobie jak by coś sobie dorobić. I wpadłem na pomsł żeby przegrywać filmy z kaset VHS na DVD. Jest to pewien sposób zarobku oczywiście mało opłacalny bo nie da się zrobić na nim dużo. Ale każdy chyba by się nie pogniewał mając 100 czy 200 zł więcej w portwelu. I tutaj jest miejsce na moje pytanie. Czy mogę robić coś takiego bez zakładznie działalności gospodarczej. Albo cz są jakieś tanie sposoby na robienie czegoś takiego "legalnie"? Bo z tego co sie oriętuję to jeśli bym chciał załorzć działalność to musiał bym słono płacić. Nawet 2, 3 a nawet więcej rzay niż mógł bym na tym zarobić. Mam nadzieję że ktoś bedzie w stanie mi pomódz. Z góry dziekuję za wszelką pomoc i rady. Pozdrawiam Rafał.
Re: pytanko odnośnie działalnościhmmm ja mogę powiedzieć ci co ja bym zrobił na twoim miejscu, na pewno masz konto na allegro wystaw tam swoją aukcję i po sprawie pewnie 99,99 % osób chcących przerobić VHS na DVD to osoby prywatne a one nie potrzebują paragonów ani faktur. Życzę powodzenia POZDRAWIAM
==================================================================================================== Odnajdź znajomych z pracy Poznaj opinie o firmach Zakładaj klany tematyczne Szukaj pracy Twórz własne galerie zdjęć http://www.twoja-praca.eu/