| PRACA ZA GRANICĄ FORUM PRACA OGŁOSZENIA O PRACY OFERTY PRACY PRACA W POLSCE W ANGLII ORAZ W IRLANDII NIEMCZECH WE WŁOSZECH W USA PRACA FORUM PRACOWNICY |
Zarabianie Ucznia.
Zarabianie Ucznia.Jestem pełnoletnim uczniem Ogólniaka. W związku z tym, że chciałbym np. zarobić sobie na nadchodzące wakacje, na jakieś dodatki itd. poszukuję pomysłu na taki "własny biznes". Myślałem nad sprowadzaniem telefonów z Anglii poprzez kupowanie ich tam a sprzedażą tutaj. Zastanawiam się jakie są przepisy. Czy legalnie mógłbym je otrzymywać paczką od znajomego z Anglii. A może macie jakieś inne ciekawe pomysły co taki człowiek jak ja może w chwili obecnej zrobić?
Re: Zarabianie Ucznia.Witam serdecznie
Mam do zaoferowania łatwą, przyjemną, ciekawą i dobrze opłacaną pracę dodatkową przez Internet. To jest podstawa do założenia własnego małego interesu. W celu uzyskania dalszych informacji, proszę o kontakt na e-mail: mark.gjunter@poczta.onet.pl Pozdrawiam